Święta Wielkanocne to czas wspólnego przeżywania i zacieśniania więzi, warto więc pewną ich cząstkę wnieść również do własnej firmy. W związku z tym firma BISTRO SMAK CATERING pragnie zaproponować Państwu organizację imprezy o charakterze świątecznym. Tradycyjne potrawy i odpowiedni klimatyczny wystrój sprawiają, że każdy pracownik poczuje się w Państwa firmie jak w domu. Zachęcamy do zapoznania się z naszą bogatą ofertą.

 

 MENU WIELKANOCNE

Przekąski zimne:

  • Śledzik w śmietanie                                                                                                                         4,50 zł
  • Śledzik w oleju z cebulką                                                                                                               4,50 zł
  • Jajka w majonezie  oprószone szczypiorkiem                                                                           3,00 zł
  • Jajka faszerowane pieczarką                                                                                                         3,50 zł
  • Jajka faszerowane pasta z wędzonego łososia                                                                         3,50 zł
  • Ryba po grecku                                                                                                                                 7,00 zł
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa                                                                                                        6,00 zł
  • Tymbaliki drobiowe                                                                                                                          6,00 zł
  • Roladki z szynki faszerowane musem jajecznym                                                                      5,00 zł
  • Schab ze śliwką w maladze                                                                                                            8,00 zł
  • Kruche babeczki z pasta łososiową, jajeczną lub ziołową                                                       3,50 zł
  • Mini kanapeczki wielkanocne z : jajkiem i śledzikiem / łososiem, jajkiem i pastą ziołową / serkiem pleśniowym i suszonymi pomidorami    3,50 zł

 

Dania na ciepło:

  • Żur wielkanocny z kiełbasą                                                                                                             7,00 zł
  • Zupa chrzanowa                                                                                                                                7,00 zł
  • Zupa grzybowa z łazankami                                                                                                           9, 00 zł
  • Schab w sosie śliwkowym                                                                                                              11,00 zł
  • Karczek pieczony w sosie chrzanowym                                                                                      11,00 zł
  • Łosoś w śmietanie lub na szpinaku                                                                                              14,00 zł
  • Złocista roladka z indyka z serkiem i papryką                                                                           11,00 zł

 

– Dodatki do wyboru: ziemniaki, puree ziemniaczane, pieczone ziemniaki, ryż, kasza gryczana           3,00

– Surówki lub warzywa na ciepło                                                                                                                          3,00

 

Ciasta:

  • Sernik z bakaliami                                                                                                                              6,00 zł
  • Mazurek wielkanocny                                                                                                                       6,00 zł
  • Babka piaskowa                                                                                                                                 6,00 zł

 

 

Minimalna kwota zamówienia to 200zł, natomiast minimalna ilość zamówionych dań to 20 sztuk.

Cena zawiera: naczynia jednorazowe, dowóz potraw. Istnieje możliwość organizacji cateringu wraz z wypożyczeniem zastawy stołowej, profesjonalnego sprzętu gastronomicznego obsługę kelnerską (oferta wg.indywidualnych ustaleń)
 
 Zachęcamy do kontaktu: tel. 504 247 360 lub e-mail: bistrosmak@op.pl

Istnieje możliwość organizacji cateringu wraz z wypożyczeniem zastawy stołowej, profesjonalnego sprzętu gastronomicznego oraz obsługi kelnerskiej.